Asiguram comunicatii moderne!

Sisteme Callcenter As A Service (CAAS) & Hosted PBX

Vă oferim o soluție completă pentru “call center” și aplicații de tip centrală telefonică PBX pentru companii mici și medii, cu un număr de max 50 agenți de call center și max 300 utilizatori ai sistemului de telefonie aflați în sediul principal sau în alte sedii conectate prin internet. Soluția se oferă în varianta “callcenter as a service” (CAAS), aplicația fiind găzduită în data centerul nostru; acest tip de implementare scutește clientul de la instalarea și achiziționarea unui hardware scump precum și a utilităților necesare pentru a acomoda acest hardware (alimentare electrică redundantă, sisteme de climatizare, sisteme de monitorizare, conexiuni internet de bandă largă redundante). De asemenea, sarcina monitorizării și întreținerii 24/7 a serviciului ne revine nouă în calitate de furnizor al serviciului și este inclusă în prețul plătit. Acest tip de implementare este scutit de taxe de instalare în limita în care nu implică achiziționarea de hardware auxiliar care va fi suportat de către client (headphones, terminale hardware, telefoane de secretariat, etc).

Funcții disponibile ale platformei

  • Virtual Office

Cu “Virtual PBX” nu ai nevoie de nici un echipament. E un sistem fiabil și flexibil, gata de lucru în mai puțin de o oră. Ca și client vei avea nevoie doar de telefoanele de pe birou sau de instalarea unor aplicații “softphones”

  • Serviciul Recepționist Virtual

Este un serviciu prin care clienții sau cei care apelează acest număr unic vor putea să-și aleagă prin intermediul meniurilor configurabile de tip IVR:
– selectează limba (română, engleză etc.) în care dorește informațiile
– să se conecteze la sediul central sau o filială
– să-și aleagă departamentul (vânzări, asistență clienți, etc.)
– să trimită un fax sau să lase un mesaj vocal (voicemail)
– să obțină informații despre programul de lucru, adresa sau alte informații utile (ofertele și promoțiile curente) de tip INFOLINE

  • Virtual Call Center

Pentru companiile mari care vor să-și optimizeze activitățile de suport, call center-ul virtual poate fi o bună oportunitate să-și reducă costurile, să angajeze cel mai bun personal calificat fără să conteze locația geografică și să-și asigure continuitatea operațiunilor.

Supervizare și administrareSistemul oferă posibilitate supravegherii activității de către unul sau mai mulți supervizori. Toate activitățile sunt urmărite prin intermediul unei interfețe WEB sau prin mecanisme audio (BARGE):
● statistici sub formă de grafice format Flash;
● navigarea prin statistici și căutarea după diferite criterii: număr apel, agent, coadă de apeluri, durataconvorbirii sau intervale de timp și dată;
● rapoartele pot fi exportate atât în format PDF cât și excel (CSV);
● navigarea prin log-uri în timp real;
● toate convorbirile pot fi înregistrate în diferite formate (.gsm, .wav sau .mp3), supervizorul putându-le asculta;
● sistemul de acces al supervizorilor poate fi configurat pe diferite nivele de acces;
● rapoartele pot fi disponibile, în funcție de tipul lor, în timp real sau programate (la sf. zilei, săptămânii,lunii);
● managerul (superivizorul ce are acest rol) poate utiliza funcția SPY, monitorizând convorbirile în timp real și putând interveni în conversație;
● în cazul existenței unor campanii de telemarketing, sistemul are la dispoziție funcția de ‘predictive dialing’ (apelare intuitivă).

Facilități și caracteristici specifice Call CenterAplicația distribuie apelurile care sosesc către agenții din sistemul ACD, în funcție de criteriile specificate, realizând statistici despre întregul sistem, telefoanele apelanților și agenți, asigurând controlul întregului sistem ACD. Sistemul permite:
● mai multe grupuri ACD, fiecare grup având propria coadă de așteptare;
● mai mulți supervizori;
● posibilitatea folosirii agenților la distanță (teleworking), prin înregistrarea remote la sistem a telefoanelor VoIP sau a clienților SIP (calculator, smartphone);
● distribuție în funcție de coadă, de dată și oră (lună, săptămână, zi, zi din săptămână, oră, etc.), oferind rapoarte detaliate de direcționare;
● apeluri preluate: după poziția din coadă, timp de așteptare, per agent, cauza de deconectare, durata, apeluri transferate, oferind unraport detaliat;
● rapoarte pe nivele de serviciu (apeluri preluate sau nepreluate);
● apeluri la care nu s-a raspuns: poziția din coadă, cauza de deconectare, oferind un raport detaliat;
● disponibilitatea agenților, durata sesiunilor de lucru și a pauzelor, modul de distribuire a apelurilor, oferind rapoarte detaliate.

Capacitatea sistemului

● maxim – 80 apeluri simultane;
● maxim – 50 număr agenți.
● până la 300 extensii / interioare IP (telefoane IP, clienți software etc;Ne ocupam de identificarea si implementarea solutiei optime de comunicatii pentru firma dumneavoastra. 

  • Consultanta si Proiectare
  • Instalare
  • Expandare, Upgrade, Migrare
  • Mentenanta si Service, Update

Avem experienta atat in ce priveste domeniul devenit deja clasic al PBX si al cablarii structurate, cat si acela al sistemelor distribuite VoIP, retelelor wireless sau al solutiilor profesionale de Contact Center. Putem deveni partenerul perfect privind solutiile de comunicatii de care afacerea dumneavoastra are nevoie.

Ce este VoIP?  Prescurtarea de la “Voice over Internet Protocol”, VoIP desemneaza tehnologia care asigura transmisiuni de voce si video prin intermediul retelelor de calculatoare. Aceasta tehnologie a fost dezvoltata ca alternativa la telefonia clasica. Ea ofera posibilitatea de implementare a unor servicii ce nu puteau fi oferite anterior la costuri scazute, cum ar fi: apel in asteptare, identificarea apelantului, crearea de extensii in alte locatii decat cea deservita de centrala, posibilitatea de conectare la mai multi furnizori de telefonie printr-o singura conexiune sau posibilitatea de alegere a rutei optime din punct de vedere al costului per apel. 

Tehnologia voice over ip este o metoda pentru transmiterea conversatiilor de voce peste o retea de informatie, fie reteaua locala sau internetul. Spre deosebire de datele transmise sub forma analogica PSTN, Voice over IP foloseste protocolul de comunicatie TCP/IP pentru a transmite informatiile de voce in forma digitala in pachete discrete.

Exista mai multe motive pentru popularitatea si rapid raspandirea Voice over IP-ului: preturile mici comparativ cu cele traditonale pentru apelurile telefonice, posibilitatea folosirii mai multor linii telefonice simultan si datorita altor factori de convenienta.  
Skype spre exemplu este o solutie VoIP binecunoscuta. 
Termenul de telefonie IP este de obicei folosit ca un sinonim al VoIP.
Solutiile propuse se adreseaza companiilor din toate domeniile de afaceri, de orice dimensiune, locale sau multinationale, care au nevoie fie de infrastructura (uzuala sau complexa), fie de aplicatii specifice activitatii, implementate „peste” infrastructura comunicatiilor vocale, cum sunt aplicatiile Call Center/Contact Center. 

In zilele noastre, aptitudinile tehnice cerute de catre utilizator pentru telefonia IP sunt minime. Este nevoie de un abonament la internet pentru a putea fi inregistrat la un furnizor de telefonie IP. Apelurile pot fi efectuate utilizand un softphone – un telefon virtual din computer – softul este furnizat de operator sau poate fi descarcat gratuit de pe internet. 

Exista multe tipuri de telefoane IP disponibile pe piata, iar avantajul utilizarii acestor telefoane in reprezinta faptul ca nu mai este nevoie ca un computer sa fie deschis permanent. Telefoanele IP sunt conectate direct la internet si configurate pentru a putea utiliza serviciul de telefonie dorit. Furnizorii de telefonie ofera clientilor si un numar de telefon la care sa poata fi apelati, tariful aplicat fiind cel al unei linii interurbane. 

La inceput, calitatea apelurilor efectuate prin telefonia IP era slaba. In timp, dupa ce furnizorii de servicii de telefonie traditionala au pierdut pozitia monopolista, calitatea apelurilor s-a imbunatatit. 

Exista inca o problema majora: serviciile de telefonie IP nu pot fi utilizate pentru apelurile de urgenta. 

Cel mai mare furnizor de telefonie IP este Skype cu 370 milioane de utilizatori inregistrati in toata lumea pana la sfarsitul anului 2008. Cei mai mari producatori de echipamente pentru telefonia IP sunt Avaya si Cisco. 

Comunicatiile unificate ar putea fi urmatorul pas important din domeniul IT-ului si telecomunicatiilor deoarece integreaza extrem de usor toate modalitatile de comunicatii obtinute prin intrepatrunderea domeniului IT cu cel al telecomunicatiilor si face mai simpla interactiunea dintre canalele de comunicatie.