Soluții software pentru gestiunea afacerilor

Aplicații orientate către deservirea unor functionalități specifice domeniului în care activează compania:

Soluția integrează componentele pentru automatizarea ridicată a vânzărilor, echipamente POS sau case de marcat și unelte software eficiente pentru managementul de magazin sau pentru controlul lanțurilor de magazine. În plus, asigură o integrare ridicată cu produse complementare din familia aplicațiilor de contabilitate și analiza de date, toate informațiile din sistem putând fi exportate nativ în format Excel, Word, HTML, sau Text. 

După configurarea soluției finale, aceasta este livrată integral – echipamente și software – la magazin unde este instalată și pusă în funcțiune. Dacă este vorba de o rețea de magazine, într-un sfert din timpul necesar altor soluții va fi instalat și configurat. 

Implementarea este facilă datorită interfeței intuitive și a procedurii standardizate de instruire de care vor beneficia operatorii. 

În cazul folosirii unor case de marcat ieftine, prin conectarea online la serverul de magazin se ajunge la soluții de automatizare extrem de fiabile și performante cu investiții minime de exemplu prin timp redus de staționare la punctele de încasare, magazinele țin astfel pasul cu supermarket-urile si hypermarket-urile. 

În varianta POS, operarea cu viteză ridicată este dublată de tranzacționarea în timp real a stocului astfel devenind posibilă reacția rapidă și în cunoștință de cauza în cadrul procesului de achiziții dintr-un magazin cu autoservire și flux mare de aprovizionare. 

Soluțiile complete pentru magazine și rețele de magazine la nivel național
CARACTERISTICI PRINCIPALE:
 • instalare și utilizare ușoară
 • procesarea tranzacțiilor în timp real
 • controlul achizițiilor de marfă și al stocurilor
 • inventariere exactă, opțiunea utilizării celor mai noi tehnologii
 • conformitate 100% cu legislația fiscală și contabilă
 • integrabilitate facilă cu echipamente existente și/sau produse software complementare
 •  

Soluțiile complete pentru controlul activității în domeniul HORECA la nivel național: hotelurirestaurantecatering & livrări la domiciliucafenelecluburi, săli de jocuri, cazinouripiscine & spa, săli de sport

 Soft vânzare restaurant și gestiune este ușor de învățat și nu necesită cunoștințe speciale. Vă punem la dispoziție școlarizare de către un personal competent și bine pregătit în acest sens; manuale simple de utilizare, inclusiv manuale video pentru programul de stocuri; helpdesk 24/24. 

Soluția este axată pe folosirea optimă a resurselor financiare și umane ale societății: gestiunea stocurilor reduce cheltuielile de producție ca urmare a controlului efectiv asupra mișcării mărfurilor, materiilor prime și a folosirii optime a rețetelor iar programul de casă poate fi configurat atât pentru locații tip restaurant (unde se preia comanda, apoi se servește și, după ce s-a consumat se emite nota de plată și bonul fiscal), cât și pentru locații tip fast-food (unde preluarea comenzii și emiterea bonului fiscal se succed rapid, iar casierul trebuie să aibă posibilitatea de a răspunde prompt cerințelor clienților).

 Scopul Societății noastre, Maart, este acela de a satisface nevoile clienților, oferind produse de cea mai bună calitate, însoțite de cele mai eficiente idei pentru dotarea spațiilor clienților, respectând cele mai riguroase norme de flux tehnologic și igienă și totodată aducând idei inovative pentru un aspect estetic cât mai plăcut. Ca urmare, clienților le sunt oferite cele mai noi produse din domeniul HORECA, astfel încât fiecare proiect să fie deosebit, atât din punct de vedere al utilajelor de ultimă generație ce încearcă să reducă consumurile și creșterea eficienței, cât și a accesoriilor și elementelor de decor inovative ce redau o atmosfera specială.

CARACTERISTICI PRINCIPALE:
 • instalare si utilizare usoara
 • flexibilitate in configurare
 • viteza extraordinara
 • stabilitate si longevitate
 • eficienta in gestiunea stocurilor
 • posibilitatea instalarii pe o gama larga de echipamente
 • securitatea datelor
 • Solutiile software se utilizeza impreuna cu o gama bogata de echipamente

Soluția se se adresează firmelor mici și mijlocii având profil de distribuție, comerț, producție, servicii sau import-export. 

Se asigură informatizarea companiei prin integrarea tuturor compartimentelor acesteia: financiar-contabil, desfacere, aprovizionare, producție și nu în ultimul rând de conducere. 

Evidența stocurilor este ținută atât cantitativ cât și valoric, în lei sau valută pe mai multe gestiuni și pentru mai multe societăți. 

Modulele de gestiune, producție, servicii și salarizare realizează legătura cu modulul de contabilitate prin generarea automata a notelor contabile corespunzătoare operațiunilor efectuate.  

Permite urmărirea individuală a produselor după serii, și prin aceasta, gestiunea și verificarea garanțiilor, atât fata de clienți cât și față de furnizori, iar pe de alta parte permite urmărirea individuală după documente a plăților către furnizori și a încasărilor de la clienți.  

Se adresează atât producătorilor și distribuitorilor de produse electronice, electrocasnice, calculatoare și alte echipamente hardware sau de folosință îndelungată, cât și firmelor cu alte activități productive, comerciale sau import-export.  

Modulul de salarizare permite acordarea retribuțiilor pentru salariați în regim de regie, acord sau mixt. 

Diferitele sume și sporuri care pot fi acordate salariaților precum și diversitatea de raportări care pot fi obținute fac din modulul de salarizare o aplicație modernă și flexibilă, adaptabilă la cele mai performante sisteme de salarizare din momentul actual.