SMARTCASH POS este programul software cel mai complet și ușor de utilizat. Dezvoltat din Smartcash Retail Management System a ajuns acum la versiunea 10 și a devenit în acest timp una dintre cele mai răspândite platforme software de retail management.

Cashless System

           Sistemul de plată care folosește creditul preîncărcat pentru jocuri, atracții și alte achiziții, crește beneficiile prin neutilizarea numerarului. Clienții au tendința de a cheltui mai mult când nu au de luat o decizie de cumpărare de fiecare data când joaca un joc sau aleg un punct de atracție. Stimulați un front mai mare de achiziții permițând clienților dumneavoastră să încarce un cont care poate fi folosit oriunde în interiorul parcului, incluzând orice punct de vânzare. Acest sistem face totul mai ușor, simplificând toate operațiile.

Puncte de reîncărcare automate

       Aceste puncte cresc vânzările simultan în timp ce scad costurile cu forța de muncă, oferind clienților un sistem de auto-servire, întotdeauna disponibil pentru achiziții sau pentru reîncărcarea cardurilor de joc.
Acesta folosește la reîncarcarea conturilor, dar de asemenea, permite vizualizarea istoricului plăților și poate fi configurat pentru a vinde atracții și pachete.
Beneficii ale Chioșcurilor IDEAL:
– eficiență
– auto-servire
– reduce liniile de la terminalele POS
– imprimă bonuri

Control acces incintă

            Ansamblele robuste de control din metal sunt concepute pentru punctele de intrare-control în centrul de distracții. Funcția de control poate fi folosită pentru orice atracție, cu sau fără turnicheți, cu scanner de coduri de bare opțional. Sunt concepute să reziste la expunerea la condițiile de exterior, fiind perfecte pentru locații în aer liber. Pentru acces cu automobile pot fi folosite atât echipamente cu operare pe bază de telecomandă sau buton dar se pot și interconecta cu sistemele de acces control cu sau fără taxare.

Sistem Pontaj Electronic

– Ajută la impunerea unui grad mare de disciplină în rândul angajaților;
– Elimină vechile fișe de pontaj și crește eficiența departamentului de salarizare;
– Oferă situația exactă la nivel de minute privind prezența la serviciu și a orelor lucrate;
– Se pot accesa în orice moment rapoartele de pontaj (fișa de pontaj colectiva, fișa de pontaj pe departamente, fișa de pontaj individuală) precum și listele de abateri (întârzieri, absențe, prezență, etc.);
– Oferă posibilitatea generării de rapoarte statistice (medie de întârzieri pe departamente, medie de ore suplimentare lucrate, media de prezență pe unitate sau departamente, medie de abateri, etc.);
– Prin intermediul sistemului, se pot controla și dirija mișcările persoanelor și vehiculelor în cadrul unor zone predefinite, se pot securiza căile de acces prin folosirea de yale electromagnetice, turnicheți, porți batante, bariere auto, etc;
– Persoanelor care utilizează sistemul de control acces și pontaj, li se vor acorda drepturi individuale de acces care sa le permită mișcarea în toată clădirea sau doar în anumite secțiuni, în funcție de poziția deținută în cadrul firmei.